Якщо у вас є досвід їзди на мотоіцкле, але ви ніколи не цікавилися мототупешествіямі, повірте ви багато чого втратили. Не обов’язково бути завзятим туристом або мати серйозний туристичний мотоцикл для далеких подорожей, щоб кілька разів на рік перетнути кордони України і відправитися назустріч прекрасним дорогах і незабутнім видам.
Ми організовуємо подорожі як досвідченим пілотам, так і готуємо до них з нуля. Тобто якщо у вас ніколи не було мотоцикла, і ви не вмієте їздити, то за один сезон, ми навчимо вас їздити, допоможемо з покупкою мотоцикла і вирушимо разом у подорож на 5-7 днів. Повірте, це будуть одні з найкрутіших днів в вашому житті. Картинка настільки швидко змінюється, що вам здається подорож тривала цілий місяць. Подорожувати на мотоциклі це зовсім інші відчуття в порівнянні з машиною або пішим туризмом. Ви повністю вільні, ви набагато швидше пересуваєтеся і мобільніші.
Основний вид мотоциклів, на яких люди їздять в подорожі – стріт. Просто ставлять вітрозахист, купують сумку на хвіст мотоцикла і вперед. Це не дорого. Вам не обов’язково мати туристичний мотоцикл. Всю організацію ми беремо на себе. Подорожуючи з мотошкола RIDE NOW ви завжди отримуєте і додаткове навчання та підтримку і круті перевірені маршрути в хорошій компанії.
Ми раді буде організувати мотоподорож для вас. Приєднуйтесь до наших наступним турам або проходите в мотошколу на курс навчання.

Category